Aldeia 051 House by Dayala + Rafael Arquitetura

Architects: Dayala + Rafael Arquitetura
Location: Goiânia, Goiás, Brazil
Year: 2010
Area: 6,480 square foot
Photos: Leandro Moura
Description:

The house, intended for a youthful couple with two little kids, is situated in a level apartment suite with solid biological advance and backing the manageability of structures to be assembled. The sending area has extraordinary magnificence remaining before a few lakes and gigantic ranges for the conservation of local backwoods.

Aldeia-051-01The amusement territory is situated before the area ought to go to a separation of around 42 meters until it achieves the building. The social territories speak with the outside scene through the glass front exterior.

Aldeia-051-02

In the focal point of the building is a greenhouse found that corresponds specifically with almost all situations empowering visual mix as well as the trade and restoration of air, therefore guaranteeing suitable climatic conditions.

Aldeia-051-03

All water gathered by rooftops is gathered in an underground tank with 25,000 litres and utilized for the upkeep of green regions.

Aldeia-051-04

The plot has an incline of 4.5 meters that has been overcome by the utilization of “semi-levels” which empowered a bigger physical and visual mix between the diverse levels embedded.

Aldeia-051-05 Aldeia-051-06 Aldeia-051-07 Aldeia-051-10 Aldeia-051-11 Aldeia-051-12 Aldeia-051-13 Aldeia-051-15 Aldeia-051-16 Aldeia-051-17