White House by Pierre Antoine Compain

Architects: Pierre Antoine Compain
Location: La Rochelle, France
Photo courtesy: Arthur Pequin
Description:

As part of the renovation of a residential townhouse, this project aims to create a flow diagram, both singular and practice. For this, four levels are built around a central axis, it corresponds to a vertical greenhouse full height.

White-House-00

Corridors around the heart, the image of devices balconies, and views on all areas. By this bias architecture, the deregulation of space allows its occupants to enjoy open on 4 levels circulation, and get a panoramic view, on both a horizontal and vertical axis.

White-House-01 White-House-02 White-House-03-1 White-House-03 White-House-04-1 White-House-04 White-House-05 White-House-07 White-House-08 White-House-09 White-House-10 White-House-12 White-House-13 White-House-14 White-House-15 White-House-16 White-House-17

Thank you for reading this article!