Tent House on Waiheke Island by Chris Tate Architecture

Architects: Chris Tate Architecture
Location: Waiheke Island, New Zeland
Year: 2015
Photo courtesy: Simon Devitt Photographer
Description:

The design features a spiral staircase to a mezzanine bedroom, an open plan kitchen and dining area leading out to a large deck, and a fire pit and spa pool.

“We created a completely natural, native landscape, basically looking at what plants should have been on that site. We cleared tonnes of weeds and ginger off the property, planted hundreds of natives.

tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-01 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-02 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-03 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-04 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-05 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-06 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-07 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-08 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-09 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-10 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-11 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-12 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-13 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-14 tent-house-waiheke-island-chris-tate-architecture-15

Thank you for reading this article!