Affleck de la Riva architects

Slate House conceived as an in-situ installation that reveals a pre-existing landscape

Slate House conceived as an in-situ installation that reveals a pre-existing landscape Architects: Affleck de la Riva architects Location: Laval, Québec, Canada Year: 2010 Area: 2.756 ft²/ 256 m² Photo courtesy: Alexandre Parent Description: "Slate House was conceived as an in-situ installation that reveals a pre-existing landscape. Approached as...

Latest News

Tips For Choosing The Perfect Commercial Roof

Tips For Choosing The Perfect Commercial Roof Although it doesn’t happen on a regular basis, sometimes your commercial roof needs...

Creative Ways to Decorate Your Home for the Summer

Creative Ways to Decorate Your Home for the Summer   Your home is a true expression of your personal style and...

3 Tips For Creating A Beautiful Front Garden

Face Forward: 3 Tips For Creating A Beautiful Front Garden   Cultivating a front garden is a lovely hobby in the...

5 Cool Interior Design Ideas To Elevate Your Home

5 Cool Interior Design Ideas To Elevate Your Home  Our home is like a little universe to us. It is...

Blind façade on the street while being largely open on the side and the back

Blind façade on the street while being largely open on the side and the back Architects: Driss Kettani Architecte Location: Casablanca, Morocco Year: 2016 Area: 4.951 ft²/ 460 m² Photography: ©Fernando...

Urbem Arquitetura design the FMG Monte Alegre house that brings the gardens and landscapes into its interior

Urbem Arquitetura design the FMG Monte Alegre house that brings the gardens and landscapes into its interior Architects: Urbem Arquitetura Location: Piracicaba, Brazil Year: 2015 Lot area: 18.729 ft²/ 1.740...

374 Hamilton by Bourne Blue Architects

374 Hamilton by Bourne Blue Architects Architects: Bourne Blue Architects Location: Newcastle, New South Wales, Australia Year: 2014 Area: 1,776 sqft Photo courtesy: Shane Blue Description: This project in the heritage suburb of Hamilton,...

Taichung OU simple and contemporary apartment designed by Z-AXIS DESIGN

Taichung OU simple and contemporary apartment designed by Z-AXIS DESIGN Architects: Z-AXIS DESIGN Location: Taichung, Taiwan Year: 2015 Photo courtesy: Z-AXIS DESIGN Description: “Designer injected simple-elegant style into this space and altered the...