Mountain apartment designed by Seryjny Projektant in sand tones

Mountain apartment designed by Seryjny Projektant in sand tones

Architects: Seryjny Projektant
Location: Lipiec, Poland
Year: 2016
Area: 1.615 ft²/ 150 m²
Photography: ©Seryjny Projektant
Description:

“The main task here was to make a reconstruction of the garage building and design a private flat on the first floor. To enhance the landscape outside the window, the walls are partly covered with wood-panels. To brighten the interior, the white paint was applied on walls. The whole apartment is maintained in beige, brown and sand tones.”

Thank you for reading this article!

- Advertisement -

Latest News

Tips and Tricks: Create an Outdoor Garden Oasis

Tips and Tricks: Create an Outdoor Garden Oasis Do you treat your backyard as a storage room? If it is full of old things you...

How to Make a New House Feel Like Home

How to Make a New House Feel Like Home   Everyone who has ever moved to a new place knows how chaotic that period can be....

Makeover Tips: How to Create a Dining Room You Use Everyday

Makeover Tips: How to Create a Dining Room You Use Everyday   The dining room is a part of our home where we share family meals,...

6 Common Emergencies and Their Solutions

6 Common Emergencies and Their Solutions   There are many emergency situations that happen commonly in our household. The main reason why an emergency situation ends...

More Articles Like This

- Advertisement -