Architectural Farm

Extension that seek to mediate between the domestic and the barracks by reflecting and responding to its historic ‘garden wall’

Extension that seek to mediate between the domestic and the barracks by reflecting and responding to its historic ‘garden wall’ Architects: Architectural Farm Location: Ballsbridge, Ireland Year: 2016 Area: 1.065 ft²/ 99  m² Photo courtesy: Ste Murray Description: "The project comprises of the renovation and extension to rear of...

Latest News

Decorating Your Home During The Pandemic

Decorating Your Home During The Pandemic: Is It Possible?   Owning a home is one of the most significant achievements in...

How To Organise Your Pantry’

How To Organise Your Pantry' Pantries are often known to be areas of great chaos. You practically store a lot...

Tackling Retail Security Challenges in 2020

Tackling Retail Security Challenges in 2020   Shoplifting costs Canadian retailers up to $5 billion a year. Combined with employee theft,...

Olympia Prairie Home by Coates Design

Olympia Prairie Home by Coates Design, a contemporary take on a country Washington home Architect: Coates Design Location: Yelm, Washington, United...

Elysium 154 House by BVN Architecture

Elysium 154 House by BVN Architecture Architects: BVN Architecture Location: Noosa, Sunshine Coast, Queensland, Australia Photos:  Christopher Frederick Jones Description: The Elysium 154, Noosa venture is a private advancement for the last sub-division...

Re-imagine the Georgian house with a lightwell to the front and internal stair to one side

Re-imagine the Georgian house with a lightwell to the front and internal stair to one side Architects: Edgley Design Location: London Borough of Islington, United Kingdom Year: 2015 Area: 10.925...

Bosque da Ribeira Residence by Anastasia Arquitetos

Bosque da Ribeira Residence by Anastasia Arquitetos Location: Nova Lima, Belo Horizonte, Brazil Year: 2013 Area: 7,000 sqft Photo courtesy: Jomar Braganca Description: Bosque da Ribeira Residence is situated in a residential neighbourhood...

Former Barn Remodeled in Castellar del Vallés by Sauquet Arquitectes

Former Barn Remodeled in Castellar del Vallés by Sauquet Arquitectes Location: Castellar del Vallés, Barcelona, Spain Year: 2007 Photo courtesy: Starp Estudi Description: Former block with a single pillar in the middle....