Chevron House by Andy Martin Architects

Architects: Andy Martin Architects
Location: West London, England
Photo courtesy: Andy Martin Architects
Description:

Propelled by the structural planning of the current carefully proportioned spaces, the outline embarks to overstate, by removing so as to scale the space dividers, and connecting new space to make an expansive Edwardian distribution center on each of the three levels. The ground floor, the general population level is basically one space which is isolated just by the utilization of shading and material. On the second and third levels, the private floors, rooms converge into bathrooms and visa versa.

1AMA-CHEVR-017-A

The property’s back has new expansions off both the living and kitchen venturing into the patio nursery to assimilate the light from the south. The customers brief to utilize shading broadly was connected in such that the dividers and roofs are left light in shading (grayish) and that just components or mediations (joinery and so on) would be emphatically hued giving the house a lighter environment with more noteworthy feeling of point of view.

2AMA-CHEVR-018-A

AMA-CHEVR-001-A AMA-CHEVR-002-A AMA-CHEVR-003-A AMA-CHEVR-004-A AMA-CHEVR-005-A AMA-CHEVR-006-A AMA-CHEVR-007-A AMA-CHEVR-008-A AMA-CHEVR-009-A AMA-CHEVR-010-A AMA-CHEVR-011-A AMA-CHEVR-012-A AMA-CHEVR-013-A AMA-CHEVR-014-A AMA-CHEVR-015-A

AMA-CHEVR-016-A