Bern

Residence keeps strong spatial connection to the surrounding shore zone of Lake Biel amidst lush vegetation

Residence keeps strong spatial connection to the surrounding shore zone of Lake Biel amidst lush vegetation Architects: Markus Schietsch Architekten Location: Canton of Bern, Switzerland Year: 2015 Area: 2.583 ft²/ 240 m² Photo courtesy: Andreas Buschmann Description: "Situated in the shore zone of Lake Biel amidst lush vegetation, wild...

Latest News

Best Team Building Tips For Your Construction Crew

Best Team Building Tips For Your Construction Crew Construction projects have to be one of the most challenging and intriguing...

Tips to redesign your bedroom on a budget

Tips to redesign your bedroom on a budget   Do you remember sleepless nights in college when you tried to deliver...

Crucial Preparations to Make Before Moving into Your New Home

Crucial Preparations to Make Before Moving into Your New Home   Few things are as exciting as moving into a new...

10 Tips To Boost Your Home’s Value

10 Tips To Boost Your Home’s Value   Are you planning to put your house on the market? Home staging plays...

Perched between ocean and pond, Field House almost appears to allow the landscape to run through it

Perched between ocean and pond, Field House almost appears to allow the landscape to run through it Architects: Stelle Lomont Rouhani Architects Location: Long Island, New York, USA Year:...

Libertango Room of The Designers Hotel in Seoul, South Korea designed by Seungmo Lim

Libertango Room of The Designers Hotel in Seoul, South Korea designed by Seungmo Lim Architects: Seungmo Lim Location: Hotel The Designers, Seoul, South Korea Year: 2015 Photo courtesy: Kyungsub Shin Description: "Libertango" is one...

Cave house sits in the foothills of Sierra Morena in calcarenite stone terrain

Cave house sits in the foothills of Sierra Morena in calcarenite stone terrain Architects: UMMO Estudio Location: Villarrubia, Córdoba, Spain Year: 2012 Area: 1.119 ft²/ 104 m² Photo courtesy: David Vico Description: "The Cuevas...

Cornwall Gardens – a House for Generations/CHANG Architects

Project name: Cornwall Gardens Client: The Choo Family Location: Cornwall Gardens, Singapore Status: Completed in 2015 About CHANG Architects CHANG Architects believe that great design should be a work...