Curanipe

Single story house set on top of the hill is designed for two families to ensure large views towards the ravine of Chovellén River

Single story house set on top of the hill is designed for two families to ensure large views towards the ravine of Chovellén River Architects: Mutar Estudio Location: Curanipe, Pelluhue, Maule Region, Chile Year: 2016 Area: 1.615 ft²/ 150 m² Photo courtesy: Leo Basoalto Description: "Curanipe is a small...

Latest News

Essential Tips For an Elegant Bathroom Design

Essential Tips For an Elegant Bathroom Design If you are looking to give your bathroom an elegant touch then we...

Sofa Removal Tips When Building Your New Home

Sofa Removal Tips When Building Your New Home Building a new home is a journey that can be overwhelming. If...

Construction Guide: Transporting Heavy Machinery

Construction Guide: Transporting Heavy Machinery Moving heavy equipment is a complex task that takes some careful planning and consideration. Whether...

The Finer Features: 6 Ways to Make Any House Look Elegant

The Finer Features: 6 Ways to Make Any House Look Elegant I think it would be fair to say that...

Villa Holtet project creates an inner landscape and a natural quality to the enjoyment of residents

Villa Holtet project creates an inner landscape and a natural quality to the enjoyment of residents Architects: Atelier Oslo Location: Oslo, Norway Year: 2015 Area: 6.458 ft²/ 600 m² Photography:...

Mews House by TG-STUDIO

Mews House by TG-STUDIO Location: London, England Year: 2013 Photo courtesy: Philip Vile Description: The three storey terraced mews house was formerly used as an office building before our client Mike Penn...

Modern House With A Peristyle located in an oak-tree forest that is homogenous in its structure

Modern House With A Peristyle located in an oak-tree forest that is homogenous in its structure Architects: Drozdov&Partners Location: Kharkiv, Ukraine Year: 2015 Area: 8.956 ft²/ 832 m² Photo courtesy: Andrey Avdeenko Description: “The...

Extension of a building into a two-level, contemporary house which has a mix of private, social and work spaces

Extension of a building into a two-level, contemporary house which has a mix of private, social and work spaces Architects: Richard King Design Location: Melbourne, Australia Year: 2017 Area: 1.991...