Penthouse that wants to recreate a space of enjoyment but, at the same time, versatile and flexible

Architects: La Errería * architecture office
Location: Novelda, Spain
Year: 2016
Photo courtesy: La Errería * architecture office
Description:

“This penthouse wants to recreate a pleasant, special space. A space of enjoyment but, at the same time, versatile and flexible. A small break in the heights. Therefore, it has been organized in a diaphanous way, allowing our clients to organize and take advantage of it according to their needs. And open to the outside world.

It has been conceived by emphasizing every detail to put into value the virtues of the environment. The views of the main mountains of the place, the relationship with the nearby pinewood or, simply, rise above the ‘noise’ to enjoy what we have beyond and, sometimes, we can not see.

Let’s get up, enjoy and live what surrounds us.”

Thank you for reading this article!